De eerste stappen zette ik in de beenhouwerij van mijn ouders.
Het begon met eens over de schouder meekijken, maar al snel draaide ik mee in het atelier.
Van het maken van diverse salades, helpen met de afwas, uitbenen, tot het maken van charcuterie.
Of ik zelf beenhouwer wou worden, dat wist ik nog niet.
Maar één iets wist ik al zeker, een eigen zaak opstarten was mijn droom.
Vele jaren werkte ik als student in de horeca, maar mijn studies lagen in een heel andere richting. Ik volgde in mijn middelbare opleiding een wetenschappelijke richting, tot ik op mijn 18de besliste om mij in te schrijven voor de opleiding ‘kok en kelner’ in Spermalie te Brugge.
Na de opleiding ging ik werken in ‘St. Christophe’ in Kortrijk bij chef Olivier Dewulf. Daar heb ik veel opgestoken wat betreft de fijne gastronomie, maar ik had graag nog van iets anders geproefd.
Daarom besloot ik om aan de slag te gaan bij Chris Rogge in Kortrijk. Hij leerde mij de knepen van het vak binnen de traiteur.
Dit waren stuk voor stuk leerrijke ervaringen, maar daar stopte het niet voor mij.
In 2012 startte ik de opleiding ’slager – spekslager’. Ondertussen ging ik op mijn lesvrije dagen ervaring opdoen bij ’slagerij Didier’ in Roeselare, waar ik tot op heden gewerkt heb.
Bij deze wil ik alle chefs en mijn ouders bedanken voor de ervaring die ze aan mij hebben doorgegeven. Dit alles maakt van mij wie ik ben en wat ik kan.
Zo kwam ik terecht in Hulste, waar ik samen met mijn vrouw zal klaarstaan met verse en kwalitatieve producten.